Mijn zus is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Rotterdam. Ze wilde de keuken en de badkamer graag een moderne uitstraling geven. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat led verlichting aanbiedt. Nadat we een tijdje op het interne hadden bezocht kwamen we terecht op de website van Ledware

Zeer tevreden over de website van het bedrijf

Het bedrijf beschikt over een erg goed en vooral zeer overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website te vinden is besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf.

E27-led-lamp-filament-4w-warm-wit-2700K

Een zeer groot aanbod aan verlichtingen

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen verschillende verlichtingen. Nadat we een aantal led verlichting met elkaar hadden vergeleken besloot mijn zus om over te gaan tot een aankoop. De led verlichting werd aangeboden voor een erg voordelige prijs en werd snel geleverd. Mijn zus is zeer tevreden met het resultaat. Daarom zijn we ook erg tevreden over Ledware. 

Door Redactie