Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in AMsterdam. De woning moest echter nog wel ingericht worden. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar interieur stylist Amsterdam om een goede interieurstylist bij ons in de buurt te vinden die ons zou kunnen helpen. 

Zeer veel zoekresultaten op het internet 

Toen we op het internet op zoek gingen naar interieur stylist Amsterdam kregen we erg veel zoekresultaten. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Braneid Woonprofessionals ons het meeste aan. De website van het bedrijf is namelijk erg goed en bevat zeer veel informatie. De informatie die op de website te vinden is sprak ons ook erg aan waardoor we besloten om contact met het bedrijf op te nemen. 

Brandeis

Zeer vriendelijk en uitgebreid geholpen

Toen we contact met het bedrijf opnamen werden we erg vriendelijk en uitgebreid geholpen. 

Na het gesprek besloten we om een stylist van dit bedrijf in te huren. We hebben een aantal meubels gekocht en onze woning ziet er nu erg mooi uit. Daarom zijn we ook erg tevreden. 

Door Redactie