Kerntrekbeslag beschermt uw huis tegen kerntrekken. Kerntrekken is momenteel een hele populaire manier van inbreken. Wat kunt u doen tegen kerntrekken en waar is kerntrekbeslag te koop? Dit leest u in deze blog.

Wat kunt u doen tegen kerntrekken?

Kerntrekken kunt u allereerst voorkomen door een kerntrekcilinder te plaatsen op bestaand deurbeslag. De tweede optie is om uw huidige deurbeslag te vervangen door kentrekbeslag. Twijfelt u? Als uw huidige deurbeslag nog niet aan vervanging toe is dan is een kerntrekcilinder een goede keuze. Koopt u een nieuwe deur of is uw huidige deurbeslag aan vervanging toe? In dit geval is het aan te raden om kerntrekbeslag aan te schaffen. Kerntrek is herkenbaar voor inbrekers waardoor de kans op een inbraak afneemt.

Waar is kentrekbeslag te koop?

Kerntrekbeslag is allereerst verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten. Voornamelijk de grote professionele bouwmarkten beschikken over een assortiment kerntrekbeslag. Daarnaast kunt u kerntrekbeslag kopen bij slotenspeciaalzaken. Zij kunnen u goed informeren over welke soorten kerntrekbeslag er zijn en hoe dit gemonteerd moet worden. Het is ook mogelijk om deurbeslag via een online webshop te kopen. Kerntrekbeslag via een webshop kopen is vaak goedkoper, maar het kan ook gevaarlijk zijn omdat een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid niet gegarandeerd zijn.

kerntrekbeslag kopen

Toepassing kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag is toepasbaar op zowel insteeksloten als sommige insteeksloten. Sommige deuren, zoals schuifdeuren, hebben vaak een speciaal slot. Kerntrekbeslag monteren is daarom vaak niet mogelijk op schuifdeuren. U kunt kiezen uit kerntrekbeslag of kerntrekrozetten. De keuze is afhankelijk van het soort deur. Het is daarom van belang om u goed te informeren op internet, een bouwmarkt of bij een speciaalzaak. Kerntrekbeslag is eenvoudig zelf te monteren, echter is het ook mogelijk om dit uit te besteden.

Door Redactie

Gerelateerd bericht