Mijn zus is een aantal weken geleden verhuisd naar haar nieuwe woning in Haarlem. Ze wilde de tegelvloer in de woning graag vervangen door een mooie parketvloer. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar vloeren Haarlem om een bedrijf te vinden dat mooie en voordelige vloeren aanbiedt. 

Egger_Headers_Palladino_3

Erg veel informatie op de website 

Toen we op het internet op zoek gingen naar vloeren Haarlem kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven bij ons in de buurt dat vloeren aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van HomeDeco. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft. De informatie sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

Zeer tevreden over de nieuwe vloer 

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende vloeren. Nadat mijn zus een aantal vloeren met elkaar had vergeleken besloot ze om over te gaan tot een aankoop. De vloer geeft de woonkamer een erg mooie nieuwe uitstraling.

Door Redactie