Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning in Nijmegen. We wilde de vloer in de woonkamer graag laten vervangen door een mooi tegel laminaat. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt.  

De website van Directfloor 

Toen we op het internet op zoek gingen naar een bedrijf dat A kwaliteit tegel laminaat aanbiedt kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Directfloor. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Ook is er erg veel informatie te vinden over de verschillen vloeren dat het bedrijf  aanbiedt. Het bedrijf biedt A kwaliteit tegel laminaat aan voor een voordelige prijs. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een kijkje te nemen in het assortiment. 

PVC Click

Een zeer groot assortiment bij Directfloor

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen zeer veel verschillende vloeren. nadat we een aantal vloeren met elkaar hadden vergeleken besloten we om over te gaan tot en aankoop.De vloer werd aangeboden voor een erg voordelige prijs. Daarom zijn we ook erg tevreden over Director Floor.

Door Redactie