Mijn vader is sinds kort de trotse eigenaar van zijn eigen tandartspraktijk. We moeten echter nog wel op het internet op zoek gaan naar een receptiebalie om de klanten te kunne ontvangen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf dat dit aanbiedt. 

Terecht gekomen op de website van Shiraz

Toen we op het internet op zoek gingen naar een receptiebalie kregen we erg veel zoekresultaten van bedrijven dat dit aanbieden. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan waken we terecht op de website van Shiraz. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Nadat we de informatie hadden gezien besloten we om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. 

kantoormeubilair-palmberg-prisma

Een zeer groot aanbod aan kantoormeubilair

Het bedrijf biedt een erg grote assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen verschillende receptiebalies. Nadat we een aantal balies met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De balie werd binnen 2 weken geleden en mijn vader kan zijn klanten nu erg gemakkelijk ontvangen. Daarom zijn we ook erg tevreden over Shiraz. 

Door Redactie