Mijn opa wilde zijn keuken graag vervagen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een bedrijf bij hem in de buurt dat mooie keukens aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan waken we terecht op de website van Keuken en Keukens

Zeer veel bedrijven dat keukens aanbieden 

Toen we terecht kwamen op de website van Keuken en Keukens kwamen we terecht op een goede website die erg veel informatie bevat. De informatie sprak ons beide erg aan omdat het bedrijf geen wagenpark, personeel of een showroom heeft. Hierdoor kan het bedrijf erg mooie keukens aanbieden voor een voordelige prijs. De eigenaar zal langskomen om een ontwerp te maken voor een keuken dat het best bij jouw woning past. Dit sprak mijn opa erg aan waardoor hij besloot om contact op te nemen.

keuken inspiratie

Eene eigen ontworpen keuken door Keuken en Keuken

De eigenaar kon al erg snel langs komen voor het maken van een schets. De schets en het ontwerp dat erop volgde sprak mijn opa erg aan. Daarom besloot hij ook om over te gaan tot een aankoop.De keuken werd een aantal weken later geleverd en geplaatst. De keuken ziet er nu erg mooie en modern uit.

Door Redactie