Als jij al een tijdje op zoek bent naar een fontein dan ben je hier op het juiste adres. Natuurlijk is geen toilet of badkamer volledig compleet zonder een mooie fontein toilet. Hoe mooi is het als je direct na het toiletbezoek jij je handen kunt wassen met een fontein. De fonteinen van toilet markt zijn natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te installeren, hartstikke handig natuurlijk als jij zelf jouw fontein wilt installeren. 

In hun webshop vind je prachtige Evolution fonteinen voor de wc. Maar niet uit of dat je voor een klassieke gebroken witte fontein gaat, of liever voor een meer industriële look gaat. De fontein toilet van Evolution zijn er vrijwel in elke look te vinden. Dus de kans dat er iets moois bij zit voor jou is zeker aanwezig. Kies daarom dus ook voor een fonteintje in de wc die goed past bij jouw interieurstijl en persoonlijke stijl van decoreren, het moet natuurlijk wel een goed gevoel geven. 

Maar waarom een fontein op het toilet?

Natuurlijk vind je in de webshop een onwijs groot assortiment van toiletfonteinen. Omdat hygiëne in de badkamer van groot belang is, is een fontein toilet zeker niet verkeerd. Met de wc fontein, bied jij je gasten de mogelijkheid om direct hun handen te wassen na het toiletbezoek. Ook heb je naast een toiletfontein meer ruimte om drinkwater te gebruiken. Want een wc fontein is dan wel klein van grootte, maar hij is onmisbaar in bijna elke toiletruimte. 

Door Redactie