Ben jij op zoek naar een bedrijf die voor jou je dakkapel in Almere kan gaan ontwerpen en kan gaan zetten omdat je je zolder wilt gaan verbouwen? Of wil je gewoon meer doen met je zolder? Of wil je meer informatie over dakkapellen in het algemeen? Dakkapel Montage is een bedrijf die al jaren ervaring heeft, de medewerkers hebben veel ervaring en kennis over het zetten van de dakkapellen. Ze zetten binnen een dag een kwalitatief goede dakkapel neer helemaal op wens naar jou eisen. Ze willen graag dat jij meedenkt over het plaatsen en het design zodat het plaatje klopt met het huis en niet alleen meer ruimte en licht oplevert. Dus wil jij een dakkapel in Almere kun je even een kijkje nemen op de website!

Geen zorgen

Als jij je dakkapel in Almere laat zetten door Dakkapel Montage hoef je je geen zorgen te maken over het proces, de gehele zolderverbouwing wordt voor jou gedaan en geregeld. Ook kunnen ze de eventuele vergunning die je nodig hebt gaan regelen en ook de tekeningen waarop het ontwerp is gemaakt voor je regelen en dit is helemaal gratis. Het personeel is erg vakkundig en weten precies wat ze doen door hun ervaring en dit neemt ook veel zorgen weg. 

Extra korting

Voor je eigen dakkapel heb je een prijsindicatie gekregen toen je in het proces zat, alleen wil ji meerdere dakkapellen plaatsen in een keer of ken je toevallig familie, vrienden of collega’s die het ook willen laten zetten kun je even een kijkje nemen op de website voor de extra kortingen die erbij komen als je meerdere dakkapellen tegelijkertijd aanschaft. De regel geldt: Hoe meer tegelijk er gekocht worden hoe meer korting gegeven wordt en dit is dus erg voordelig voor iedereen die er samen met jou eentje aanschaft. 

Door Redactie