Ik wilde graag verhuizen naar Utrecht. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar makelaar Utrecht om een goede makelaar te vinden die mij kon helpen met het vinden van een mooi huis. 

Zeer veel makelaars in Utrecht

Toen ik op het internet op zoek ging naar makelaar Utrecht kreeg ik erg veel zoekresultaten van zeer veel verschillen makelaars. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites van verschillende makelaardijen had bezocht sprak mij Gusta Casa mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg goed en zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot ik daarom ook om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Makelaar

Zeer uitgebreid en vriendelijk geholpen

Ik kon al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik de makelaar al mijn wensen uitgelegd en werd ik uitgebreide en vriendelijk te woord gestaan. Een aantal weken later had mijn makelaar al een erg mooi huis gevonden. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Gusto Casa. 

Door Redactie