Lekker shoppen voor jouw huis doe je bij Unilux! Geweldige hor producten van hoge kwaliteit en ook nog is scherp geprijsd! Bekijk onze site en vind waar jij naar zoekt!

Wat kun je bij Unilux shoppen?

Wat wij aan te bieden hebben zijn verschillende hor producten. Denk bijvoorbeeld aan een hordeur en een raamhor. Al deze producten zijn van topkwaliteit en zijn ook nog is scherp geprijsd, waardoor je lekker voordelig kunt shoppen! Het assortiment is niet het grootste die er is, maar is wel erg kwalitatief. Wij kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, omdat wij onze klanten alleen het beste van het beste willen geven. Dit doen we niet alleen door onze producten, maar ook met onze service.

Beeld_PlisseDeur

Wat Unilux nog meer aan te bieden heeft

Al onze producten worden direct uit onze eigen fabriek binnen een week geleverd. Het kan direct naar jouw huis toe geleverd worden voor de prijs van 15 euro, maar je kunt het ook gratis ophalen bij een van onze dealers. Je kunt kiezen uit een van de 1600 dealers uit de buurt! Omdat Unilux voor kwaliteit staat, bieden wij 5 jaar garantie aan. Ook zijn wij milieubewust bezig door gerecycled aluminium te gebruiken.

Door Redactie