Ik ben een aantal weken geleden samen met mijn vriendin verhuisd naar onze nieuwe woning. We gingen op het internet op zoek naar tuinaanleg Lent omdat onze tuin er erg slecht bij lag.

Zeer veel hoveniers bij ons in de buurt

Toen we op het internet op zoek gingen naar tuinaanleg Lent kregen we erg veel zoekresultaten van hoveniers. Nadat we een tijdje op het internet hadden gezocht en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Schouten Hoveniers. De website van dit bedrijf is erg goed en vooral zeer overzichtelijk. Op de website is ook erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Ook zijn er een aantal afbeeldingen op de website te vinden die ons erg aanspraken. Daarom besloten we ook om contact met het bedrijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek.

Tuinaanleg

Het kennismakingsgesprek met Schouten Hoveniers

We konden al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek.Tijdens dit gesprek hebben  al onze wensen op tafel gelegd en stelde het bedrijf een offerte op. De offerte sprak ons erg aan waardoor we besloten om onze tuin aan te laten leggen door Schouten Hoveniers. De tuin is inmiddels klaar en we zijn erg tevreden over het resultaat.

Door Redactie