Heeft u ijzerwaren nodig? Wij hebben het! Wij hebben alles voor uw klus. Van profielen tot schroeven. Ons personeel helpt u graag met het beslissen wat u nodig heeft. Als u wilt kan u zelfs één van onze services gebruiken. Zoals materiaal op maat zagen of helpen met montage. Ons personeel is heel erg vakkundig zodat u de beste tips krijgt of het beste wordt geholpen. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan! Door te bellen, mailen of via onze website een bericht te sturen. Wilt u toch liever naar de winkel voor persoonlijk contact? Dat kan ook! Onze winkel in gevestigd in Huissen.

Mijn ervaring met ijzerwaren van Enorm

Mijn ervaring met ijzerwaren van Enorm is heel erg positief. Ze hebben mij goed geholpen met mijn materiaal op maat te zagen. Ze hebben mij ook goed geholpen met de montage van mij kast. Ik heb zelfs geld gespaard omdat één van de personeelsleden mij heeft geholpen met opnieuw uitrekenen van het hout. Daardoor heb ik meer geld gespaard. Al met al ga ik Enorm aan veel meer mensen aanraden. Vooral omdat ze mij zo goed hebben geholpen met mijn klusje.

Door Redactie