Phenq – Beoordelingen, de prijs, hoe het werkt, beoordelingen, de ervaring, de samenstelling, dosering, bijwerkingen, waar te kopen

De Reden Waarom De Meeste Effectieve Dieet Pillen Zijn Zo Duur,

Phenq beoordelingen, actie, prijs, waar te kopen

We dromen van een slank figuur, lichter gewicht en een platte buik. Medische gevolgen van overgewicht en obesitas zijn moeilijk te voorspellen, maar een overmaat aan vetweefsel leidt tot de ontwikkeling van somatische ziekten, zoals atherosclerose, hypertensie of diabetes. Dus tegen de extra kilo ' s die u nodig hebt om het toepassen van een krachtige werken en beginnen om effectief te elimineren overtollige gewicht. In aanvulling op een gezond dieet en lichaamsbeweging, is het noodzakelijk gebruik te maken van een bewezen en effectieve dieet pillen.

Vet branders afkomstig van natuurlijke bronnen kan anders handelen. Ondanks de vele organen van het onderzoek naar de doelgroep, hun totale effect is beperkt tot een zo najsprawniejszego het gebruik van opgehoopt vetweefsel In het overgrote deel hebben we te maken met een toenemende invloed termogenicznego na het consumeren van de stof. Groeien, zodat de energie kosten in verband met het gebruik, verhoogt de temperatuur, en je stofwisseling blijft versnelde. Dit verhoogt de snelheid van het verwijderen van de ongewenste producten van de stofwisseling , en we zijn sneller, we energie reserves.

Phenq apotheek

Spirulina is één van de rijkste bronnen van vezels die u kunt toepassen. Het bedrag dat het een voordeel om te werken in de darm. Aan de ene kant zal versnellen peristaltiek, en voedingsvezels helpt om de darmen te reinigen, dus het reguleren van het proces van absorptie van voedingsstoffen van verteerd voedsel. Het effect zal meer, het gemak van het handhaven van de homeostase van het menselijk lichaam die helpen bij het bewuste strijd tegen het overgewicht.

Phenq prijs

Ik stond voor de spiegel en zei: "ja, meisje, je bent mooi. Betekende zoveel voor je. Je had een prachtig kind. U gaf hem leven. Dit lichaam heeft gedaan een geweldige baan. Bedankt voor deze!" Later keek ik naar mezelf door de ogen van een kunstenaar uit de Renaissance. Serieus. Immers, het gevoel van schoonheid en het vrouwelijke ideaal is het feit voorwaardelijk. Dit ideaal is gevarieerd door de eeuwen, decennia en jaren. Vandaag is er geen een, maar ik kies mijn eigen ideaal. Mijn ronde dijen, buik en borst, ik dacht dat het mooi. Ik was op zoek naar mezelf met de aanvaarding en liefde, te weten op het moment dat binnenkort zal ik er anders uitzien. Ik besloot om te hou van de manier waarop blij met het afscheid nemen. Ik wilde om gewicht te verliezen niet, want ik had om geld te verdienen samoakceptację, erkenning of liefde. Ik deed dit, omdat, gemakkelijk, voel ik me veel beter. Ik harder, sneller. Eenvoudig. En het is vanwege dit gevoel, ik heb je gemist. Ik wilde hen geven.

Het toepassen van fat reducer is veilig. Contra-indicaties gezondheid alleen voordoen in het geval termogeników. Het gebruik van deze groep van dieet pillen wordt begeleid door psychomotorische agitatie, verhoogde bloeddruk. In dit verband zij kan het wenselijk zijn voor mensen met hart-en vaatziekten, in het bijzonder hypertensie.

Studenten die zich verheugen, want het was een maand laby, maar de andere discipelen hebben om afscheid te nemen van uw vrije tijd. Ja. Dit is een symbolische einde van de zomer en het begin van een schooljaar. Bekijk, als het einde van de zomervakantie en het commentaar op het Internet.

Phenq beoordelingen artsen

Supplementen die een vermindering van de eetlust en bevorderen de spijsvertering - die bevatten vooral chroom en voedingsvezels. De eerste afname van de eetlust suiker die kan helpen, vooral voor mensen die houden van snoep. Cellulose, op zijn beurt, absorbeert het water en zwelt in de maag, waardoor een gevoel van verzadiging voor een lange tijd, waardoor het veel gemakkelijker om te onthouden, bijvoorbeeld van podjadania tussen de maaltijden.

Op zoek naar een "wonder" manier van het wegwerken van een paar kilo, ik heb gelezen waarschijnlijk honderden verschillende diëten is een wonder. Elk van hen heeft beloofd geweldige resultaten in de kortst mogelijke tijd. Eiste echter van mij dingen zijn onmogelijk, vandaar dat het gedrag van bepaalde eisen.

Phenq - effecten

Ontbijt dieet vereist de uitsluiting van bepaalde voedingsmiddelen en gerechten. Deze zijn, ten eerste, de producten zijn zeer goed verwerkt, rijk aan enkelvoudige suikers, verzadigde vetten, en de maaltijden ciężkostrawne die overbelasting van de maag.

TA2 MAX is een van de beste medicijnen die het verminderen van vetweefsel. Selectie van de belangrijkste onderdelen, zoals extracten van rauvolfia serpentina, waarin de toets is volledig alpha-yohimbine ondersteunt alkaloïden van piper nigrum vet verwijdert op zeer efficiënte wijze.

De pillen van het dieet zal alleen effectief zijn als ze goed zijn geselecteerd voor uw behoeften, en zij zullen op passende wijze worden gebruikt. Bijvoorbeeld, niet alle weten dat de behandeling spalaczami vet op basis van cafeïne en l-carnitine zal effect alleen bij mensen die fysiek actief zijn, omdat alleen stress activeert de werking van deze stoffen.

Dieet pillen verminderen de eetlust vaak bevat guarana , cafeïne, Appel cider azijn , bitter orange extract, of ananas is Zeer effectief zijn drugs met błonnikiem die zwelt in de maag en niet het gevoel honger. Vezels regelt ook de werkzaamheden van het maag-darmkanaal en verbetert de spijsvertering, dus het is een aanbevolen voedingssupplement tijdens het afslanken.

Phenq site van de fabrikant

Dus, iedereen die heeft zelfs een minimale concept van psychologi weet dat ieder persoon anders is en moet een individuele benadering. Het eten van te veel of te weinig, het moet niet aan de ziekte, maar wordt voortdurend herhaald, misschien zal brengen, zal impact hebben op de uiteindelijk op de gezondheid. Constante gebrek aan eetlust en misselijkheid, is het idee (dat je schreef) geeft aan dat er iets mis is.

deze zijn in eerste instantie ontworpen voor mensen met problemen krążeniowymi. Ze zijn de perfecte oplossing voor consumenten die hebben leerkrachten actie alkaloïde kan doen meer kwaad dan goed. In deze drugs met een stimulerende blijft, als een regel, vervangen door andere bestanddelen, waarvan de werking niet altijd hetzelfde zal zijn.

De therapie van het gewichtsverlies die u nodig hebt om te beginnen met een bezoek aan de arts (HUISARTS, huisarts of voedingsdeskundige). De specialist beoordeelt de algemene gezondheidstoestand van de patiënt, de oorzaken van obesitas, en het opzetten van een programma van het gewichtsverlies, dat wil zeggen hoe veel pond per week kan worden ingesteld, dus als niet te verwennen het lichaam.

Tijd S. A. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van berichten die door gebruikers van de site. De mensen die schrijven verklaringen die in strijd zijn met het recht of het recht beschermd recht van derden kunnen verantwoordelijk zijn voor deze strafrechtelijke of civielrechtelijke. De regels van de site.

Het is een feit! Dit kruid kan helpen om gewicht te verliezen en niet in de actie op het scherm. Is de bron van capsaïcine, die versnelt de stofwisseling en verhoogt de thermogenese. Ook onderdrukt de eetlust. Daarnaast helpt het reinigen het spijsverteringssysteem van deze residuen.

Het is een vorm van vegetarisme, die bestaat uit de afwijzing van het gebruik van producten afkomstig van dieren. In dit geval, naast vlees niet eten, melk, kaas, eieren. Sommige veganisten overwegen honing een dierlijk product en dus niet te eten, maar het is een kwestie van persoonlijke overtuiging. De term vegetarisme is gebruikt voor het bepalen van de milieubewuste manier van leven, voor, gebruik geen producten die de opstand deelgenomen dieren, zoals hierboven beschreven, lederen kleding, schoenen, natuurlijke bont, ivoor of getest op dieren voor cosmetica. Met dit begrip van de term vegetarisme het dieet, weigeren van voedsel van dierlijke oorsprong is wel een strikte wegetarianizmem.

Dit is een veel voorkomende Zwendel en DRAMA. Indien anders, waarom het kanaal is niet leeg is 9 van de 10 die het wilde zien. Bleek alleen opgesteld voor weergave op de TV, en leek het alsof er geen productie. Natuurlijk sorry, woorden gewoon OVERSLAAN.

TRIZER heeft een zeer breed spectrum van de actie. Naast de intensivering termogenezy en de ernst van het proces van lipolyse, daarnaast onderdrukt oncontroleerbare aanvallen van honger, effectief de snelheid van alle de stofwisseling en krijgt ontdoen van subcutane water en dat is vaak de reden voor het ontbreken van visuele effecten in het proces van verlies van het gewicht. Deze eigenschappen zijn mogelijk te wijten aan de aanwezigheid van chroom, groene thee-extract, capsaïcine en synefryny. Heermoes, samen met vitamine B7 zal het verbeteren van de kracht van de huid en het haar en de nagels.

Uw lichaam heeft wat vet om goed te functioneren. Maar velen van ons te veel. Als je eet te veel suiker, word je overgewicht en je hebt een probleem met het gewicht. Je moet leren om te beheren hun maaltijden dus niet het gevoel honger, maar niet overvoer, anders overdreven.

Titanic oefening en calorie-beperking zijn geen garantie voor een dunne. Omgekeerd, slecht gepland en kan leiden tot metabole stoornissen. Dus voordat u start met uw spring avontuur om gewicht te verliezen, is om te leren hoe het lichaam functioneert en leren hoe samen te werken met hem.

Ultra slim het is daarom effectief dieet pillen natuurlijke en veilige samenstelling. Zorgt voor vermindering van zelfs 10 kilo lichaamsgewicht in een maand. Dit is echt een indrukwekkend effect! En dit alles zonder enige bijwerkingen of effect yo - yo. Ja, de uitgebreide activering van de stofwisseling moeten leiden tot een meetbare effect - een constante en zeer snelle verlies van de extra kilo ' s en een slank figuur voor een lange tijd.

Phenq comments

Phenq beoordelingen

Let op! De post kunnen we zelf voor drie dagen. Langdurig vasten moet worden onder medisch toezicht. In ieder geval niet kan vasten zwangere vrouwen, cukrzykom, mensen met een laag geboorte gewicht, met hypothyreoïdie, evenals van kinderen en adolescenten, omdat jonge organismen zijn nog in ontwikkeling en moeten constant "Shuttle" voedingsstoffen.

Phenq hoe het werkt

Voor het bepalen van de effectiviteit en de veiligheid van het gebruik van dit medicijn waren er vier multicenter, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde klinische studies met 4536 patiënten. In klinische deze gedurende 54 of 28 weken van observatie is vastgesteld, het gemiddelde verlies van lichaamsgewicht in de populatie van mensen die de drug die de studie voltooid, 5.9-11.5%, en bij mensen die een placebo - 1,8-7,3%. Het percentage van mensen die verminderd lichaamsgewicht van ten minste 5% in de groep die de drug deelnemers die de studie voltooid, varieerden 53-80% en in de placebo-groep-22-60%.

In het tijdperk van de XXI eeuw, toen iedereen wil fit zijn medicijnen voor gewichtsverlies maken van een plons. Eens in de winkels en apotheken verschijnen supplementen die ons kunnen helpen in gewicht, hoewel wij te begrijpen hoe de drugs die ons helpen in dit proces.

Phenq forum

In een studie gepubliceerd in 2010 in de Archieven van Interne Geneeskunde, 144 overgewicht of obesitas met een hoge bloeddruk, is toegewezen aan een van de drie benaderingen: DASH, DASH plus oefening en klasse over het verlies van het gewicht en het dieet, de controle, waarin de deelnemers met behoud van hun Normale eetgewoonten. Na vier maanden, die in overvloed in de DASH-groep verloren gemiddeld 19 pond, terwijl de andere groep verloren een beetje of het verkrijgen van gewicht.

In het verliezen van gewicht nee, dit is niet het geval, te worden over de voeding of het uitvoeren van de bijbehorende oefening volgorde. Integendeel, het is om te elimineren de manier van denken, de acties die Je gebracht naar de plaats waar je nu bent. Nodig voor deze enorme inspanning van wilskracht, motivatie en geduld.


In de "Vet Killers" obesitas odchudzał Konrad Gatz, een voormalige finalist van de poolse Kampioenschappen bodybuilding. Jaroslav Juć hebben gebruikt zijn advies. Hij is niet alleen - de Warschau GATS Center Systeem ¶de generieke avond denken van een hippe club. Voor het planten, een complete auto. .¶Mensen kr±LNA omdat prp¶niet over training of vergadering met een voedingsdeskundige. Hier kunt u zien dat otyło¶æ geldt voor een groeiend aantal mensen in Polen is 61%. mannen en 42 procent. vrouwen weegt te veel.

In de samenstelling van de tabletten Silvets bevat alleen effectief en high-impact ingrediënten: acai, groene thee-Extract, Guarana, L-Carnitine, Cayenne Peper, Bioperina. Het product vermindert de eetlust, versnelt de stofwisseling en helpt bij het verbranden van vet.

In het belang van de gezondheid van onze Gasten, met de deelname van de getalenteerde chef-koks Czapielskiego Molen werd ontwikkeld interessante dieet van fruit, groente en Deze manier van voeden is niet alleen gezond, maar ook lekker en gebaseerd op verse, natuurlijke en speciaal geselecteerde producten.

Vanwege het brede huidige mode voor slank figuur, de media concurreren met de productie van ideeën over hoe om gewicht te verliezen snel wat te eten om gewicht te verliezen, etc. de Auteurs beloven dat gewichtsverlies zal een snel, gemakkelijk en plezierig. Is het echt mogelijk om gewicht te verliezen zonder te offeren, Wetenschappers zeggen dat, Ja, maar de basis is de instelling van de geest.

Het is de moeite waard te herinneren dat de belangrijkste motivatie moeten zijn, niet alleen om gewicht te verliezen. De bovengenoemde wijzigingen maken het mogelijk voor u om te leven een gezonde levensstijl. Dit zal u toelaten om zich te ontdoen van overtollige gewicht, maar ook het verbeteren van het functioneren en het uithoudingsvermogen van het lichaam. Dit zou de belangrijkste motivatie voor het wegwerken van de kilo ' s en het nemen van dieet. Onze gezondheid. Omdat het is de meest belangrijke ding.

Phenq dosering

Groenten hetzelfde goed, maar... hier is het: bonen en kool wzdymają. De eerste is, want ze bevatten lectinen, galaktocukry en taaie huid, en ten tweede, omdat ze zijn de ingrediënten die leiden tot winderigheid, en daarnaast, in plaats van ze op te eten rauw, koken we verkeerd: te lang om te koken en te bakken, bestrooien met vet en geserveerd met gebakken broodkruimels. Verwerking verhoogt de glycemische index van de groenten die draagt bij aan de snelle verhoging van het niveau van glucose in het bloed en gwałtowniejszemu de afgifte van insuline in vergelijking met de situatie wanneer je eet de kool rauw.

Phenq hoe toe te passen

Gisteren (27 November) voor ongeveer 14 uur, op de Politie bellen in białystok het bericht heeft ontvangen dat in een van de winkelcentra security personeel vastgehouden twee verdachten in de diefstal. De 19-jarige en 18-jarige werd geboren te nemen uit de winkel dieet pillen.

Het is bekend dat de verhoging van de insuline zorgt voor een evenredige afname van het groeihormoon. In de modus van de regeneratie van myofibrils, het lichaam heeft voeding en insuline, die voor het transport van het te plaatsen. En groeihormoon verhoogt de synthese van eiwitten in de cellen die nodig is om de spier te laten groeien.

Phenq bijwerkingen

Veel mensen vragen zich af hoe om snel gewicht te verliezen, Leert de functies, maar ze zijn niet gebruikt, waarom, omdat we niet zeker wat er zal gebeuren later. De oefening is niet schadelijk, integendeel te helpen, en toen hebben we de kans om zich op de aanbevelingen van de beste coaches-het is een sprookje.

Phenq beoordelingen

Ik weet het niet, maar wat een idioot... maar ik voelde me slecht. Nou... ik Dacht dat ze moet er zo ' n sleur en gewoon in het proces van de verpakking, niemand merkte het vak. Laten snijden aan de jacht, dat is aan de drug SentiVit. Tablet, klein van formaat en hebben een mooie groene kleur. Ik had geen problemen met hun slikken en in het Algemeen met hun gebruik - neem een een dag.

Phenq foto voor en na

De meeste dieet pillen zijn bedoeld voor mensen die tijdens uw dieet en lichaamsbeweging, maar ze zien niet significante resultaten. Dit is vooral vervelend als het wordt toegepast in oefeningen en regelmatig ontkennen jezelf het plezier, zich te houden aan strenge diëten, en het gewicht en de omvang niet wilt verplaatsen. In een dergelijk geval is het de moeite waard gezien het feit dat niet zo. Soms dient u dit te overleggen met een dieet, en zelfs de arts uit te sluiten, bijvoorbeeld erfelijke ziekten of hormonale stoornissen. Als blijkt dat alles in orde is, dan moet het passen dieet pillen, die moeten ons helpen duwen ons lichaam.

Bezoek de informatie speelt de rol van de inleidende zitting voor de start van de samenwerking in het kader van het gekozen pakket. Echter, als je hoeft alleen maar een beetje aanmoediging of je een specifieke vraag hebt, kunt u alleen te gebruiken met een bezoek aan de informatie op enige werkdag van de week, afhankelijk van Uw behoeften. Elk uur zal u toelaten om de uitvoering van de hierboven beschreven aannames.

Wodka, likeuren bevatten geen waardevolle voedingsstoffen, naast een hoog gehalte van "calorieën" en te stimuleren de eetlust. Constante consumptie van alcohol leidt tot pathologische veranderingen in de lever en de nieren. Het is echter niet absoluut verboden, en als er geen andere contra-indicaties zijn toegestaan wypijanie voor de lunch 1 glas droge wijn (gezonde rode).

Eventuele substituten, stabilisatoren, glucose en andere componenten die een aanvulling vormen op onze gerechten selecteren we uit de tabel op basis van de zogenaamde index van de VOEDING, dat wil zeggen WAT het product. Effectieve en de moeite waard !! Het laatste woord, natuurlijk, die is altijd nodig voor onze huisarts.

Kies degene die duidelijk te zien op een groot stuk vlees, als de worst fijn gemalen, het is natuurlijk een grote dosis vet. Varkensvlees vervangen drobiowymi, lean Prime cut van vlees van de Kalkoen heeft zeker minder calorieën dan een worstje te grillen.

Uitgesloten van het dieet dierlijke vetten, zoals reuzel, spek, vet vlees en vleeswaren (spek, gerookte ham, lunch, vlees, etc.). Ze bron van verzadigde vetzuren en cholesterol en, als gevolg daarvan, de risicofactoren voor atherosclerose. Snijd alle zichtbare stukken vet van vlees en worst.

Lichamelijke activiteit hoeft niet groot te zijn. Het belangrijkste ding dat hij was. Het kan elke dag 20 minuten, en ook 30 minuten elke tweede dag. Het hangt allemaal af van hoeveel je hebt de tijd. Ook vergeet niet om de belasting van het lichaam. Mijn blog bevat kant-en-klare oefeningen voor gewichtsverlies op verschillende delen van het lichaam, Adviseer ik om ze te lezen.


Phenq samenstelling

Yerba mate ook bekend als Yerba mate een Heilige struik, deze plant is bekend vanwege de eigenschappen voor het verlies van het gewicht. En dit is het gevolg van de inhoud van de stoffen die ervoor zorgen dat het lichaam de zogenaamde effect termogeniczny. Daarnaast is dit kruid helpt bij het verlagen van de eetlust en verhogen het gevoel van verzadiging.

Natuurlijk, de winter is het moeilijk om alle procedures voor gewichtsverlies, maar een manier om gewicht te verliezen, kunnen we het hele jaar door. Het voorjaar en de zomer is zeker een moment dat we kunnen genieten van lichaamsbeweging in de frisse lucht, maar aan de andere kant, op het gebied van recreatie is zeer moeilijk, en zelf-controle, we hebben meer kansen voor barbecues, alcohol consumptie en minder verlangen voor de opleiding. Als we beginnen met een dieet przyłóżmy aan deze en laat niet een ander - in de eerste dagen van het dieet belangrijk dieet pillen die het elimineren van de honger en de aanvallen kunt u snel zien gerelateerde effecten.

Grappig als het klinkt, slapen kan leiden tot verlies van vet - en niet alleen omdat je gevoelig voor late night munchies (hoewel dat ook). Er zijn veel studies die aantonen dat minder dan de vereiste hoeveelheid van ongeveer 7 uur slaap ' s nachts kan het vertragen van de stofwisseling. Bovendien, als je wakker bent meer, u bent van nature meer geneigd om een hapje (fysiek je zal wel honger hebben!) Dus niet springen op ZZZs, en u zult beloond worden met extra grondgebied, indien de zaak wordt Snel afgevoerd gewicht.

Professionele interesses en onderzoek betrekking hebben op eigentijdse oplossingen in dietoprofilaktyce en dietoterapii minuten. het gebruik van genetische en moleculaire tools (uit het veld nutrigenetyki, epigenetyki, lipidometabolomiki) in de individualisering van de macht. De auteur van meer dan 75 werken uit de zogenaamde Lijst van retailers.

Phenq waar te kopen

Ook de plaats van de Lift de trap op rijden om het werk uit een eerder stoppen dan normaal, het is net zo belangrijk activiteit die zal leiden tot een veel betere gezondheid en conditie. Heb je de tijd, Doe een paar push, een serie van sit-UPS, of wykroków. Niet zitten op de bank kijken naar uw favoriete show.

Vergeet het maar, vet vlees, vlees en zuivel, en lief, en ook lichte brood. We lichten ze op mager vlees (kipfilet, Turkije, grond Turkije vlees of ham, vanaf het moment dat de tijd terug, maar niet gebakken, en lean mariene vis, als mintaj, kabeljauw, haring, tonijn, heek, en in kleinere hoeveelheden zalm). Van die magere vlees, bij voorkeur gevogelte en zuivelproducten - vetvrije yoghurt, kefir, magere witte kaas, enz.).

Wij hebben altijd plannen om een aantal gebeurtenissen in de familie, komende feestdagen, of zelfs de reserves van voedsel in de koelkast, waar we niet zullen toestaan dat te missen. Bepaling van de verliezen van gewicht op maandag vertraagd een beslissing op dat moment. Als je echt wilt om gewicht te verliezen, te beginnen met de dichtstbijzijnde maaltijd.

Er zijn tijden wanneer voelen we ons overbelast en ospali. Misschien is dat de oorzaak van overtollige kilo ' s of te veel gifstoffen in het lichaam. In de online catalogus van onze apotheek vindt U medicijnen voor gewichtsverlies en reinigen het lichaam op een gezonde wijze, in overeenstemming met de fysiologie van het lichaam. Gezien de individuele behoeften in het voorstel voorzag in voedingssupplementen, vitaminen, mineralen, evenals de voorbereidingen voor het reinigen van het lichaam. We raden ook aan cosmetische producten voor de dagelijkse verzorging van de lichaamshuid die u zullen helpen hydrateren de huid bevat de huid en zich te ontdoen van cellulitis. Vermindering van het gewicht is vaak een aanzienlijke moeilijkheden.

Gezondheid, gewichtsverlies, en energie is wat we nodig hebben op het juiste dieet. Maar we moeten ons ook precies te weten welke te kiezen. Dus ik proef en u, de lag is ook iets is voor uw gemak tool Supplement Voor een Slanke Lijn van Edele Gezondheid. Een perfecte manier zonder effect yo-yo na de cursus van de behandeling.

Groene gerst reinigt het lichaam van gifstoffen. Deze giftige stoffen zijn verantwoordelijk voor het vertragen van de stofwisseling en de slechte prestaties in het hele spijsverteringsstelsel. Na het wegwerken van hen, ons lichaam van nature begint te branden van de geaccumuleerde vet.

Bekijk hoe om gewicht te verliezen 30 kg Rusten voor het verlies van het Gewicht in Primavera Jastrzębia Góra. In de achtste aflevering, Michael eindelijk ziet op de schaal van je dromen, met dubbele cijfers van gewicht! Bekijk het interview en zie hoe Michael heeft zijn doel bereikt onder de begeleiding van onze trainers en voedingsdeskundige.